söndag 15 juli 2012

Nu är det klart!

Nu är det bokat och klart! Jag och ett gäng kompisar ska till Hittra, Norge och fiska den 25-29 Juli. Vi (Jag, Hannu, Johan, Victor, Björn, Josefin, Mikaela) ska fiska Lubb, Havskatt, Sej, Torsk, Hälleflundra, Kungsfisk och mycket mer, morgon till kväll i 4 dagar. Vi hyr buss och åker upp onsdag kväll (25 Juli). Resan tar cirka 11h vilket betyder att vi är i Norge runt kl 06 på torsdag, med marginal. Företaget vi ska fiska med heter angelamfi. Gå gärna in på deras hemsida om ni vill veta mer: http://www.angelamfi.no/. De har ett gott rykte och anordnar fantastiska resor för er som vill testa på ett riktigt bra havsfiske. Du kan hyra boende, båt och utrustning, mm till ett riktigt bra pris. Hittra har en mycket bred art rikedom så chansen att landa många och spännande arter är stor. Jag vet även att världsrekordet på Lubb är taget där. Själv har jag aldrig fiskat i Norge vilket gör det ändå mer spännande. En som däremot har erfarenhet av detta är Victor. Han var där med ett gäng för ett par år sedan med ett mycket bra resultat. Bland annat drog de cirka 20 torskar över 10kg. Då längre upp i Norge.
Har även hört från min mors bror att Hittra har mycket hett fiske. Han var där uppe för många år sedan och hade bland annat på en enorm Hälleflundra som drog ut all lina på spolen efter lång kamp.

Det som gör denna resa så pass speciell är att vi får hela resan sponsrad. Jag ska dokumentera, filma och fota allt under resans gång. Det kommer komma upp en film senare. Ni kommer även kunna följa hela resan här på bloggen och det vill ni inte missa! Mer om detta kommer upp snart.
Skitfiske så länge!;)

1 kommentar: