lördag 31 mars 2012

Isfiske skärgården 120302

Rapportern kommer inte gå in på detalj. Jag ber om ursäkt att jag inte har rapporterat tidigare, men detta beror på att jag har haft mycket i skolan under de senaste veckorna.
Isfiske skärgården 120302
Jag, Manuel, John, Simon och Kevin var ute på isen runt kl. 07:30. Vi körde fisket närliggande platsen vi var innan. Vädret var inte riktigt gediget. Det blåste nästan 15m/s men som tur var hade vi ett vindskydd som vi borrade ner i isen.
Det tog inte lång tid innan första flaggningen kom. Detta under uppsättning. Flaggningen kom på Manuels spö. Efter cirka 4minuter fick gäddan syna isen. Det var inte förens den kom upp över isen som vi förstod storleken. vågen landade på 8,0kg. Riktigt kul med en bra start. Efter release tog det inte lång tid innan det flaggade igen, vi hade ytterliggare cirka 3 flaggningar under uppsättning där en dessa kom på Kevins spö. Den vägde 5,7kg, och nytt is PB för Kevin. Vi hade mycket flaggningar under
förmiddagen, men under dagen gick det ganska segt för att framåt kvällen bli bättre. Det ända negativa med turen var vinden. Utan vindskyddet hade vi varit tvungna att sitta på land. Totalt landade vi hela 15 gäddor där 5 av dessa vägde över 5 kg. (fem topp: 5,0kg, 5,2kg, 5,5kg, 5,7kg, 8,0kg). Mina största för turen var 5,0kg och 5,5kg. Manuels största låg på 8,0kg, Kevins största på 5,7kg, Simons största på 4,7kg och Johns största på cirka 3kg. Bilder på turens 4 största fiskar kan du se här i inlägget. (Bild 1-4). Skitfiske på er!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar