fredag 25 december 2015

Ett gäng av höstens/vinterns opublicerade fiskar samlade i ett inlägg

Hyfsad på Gunki Gbump, tog pelagiskt precis intill land efter ett långt vevstopp.
En okej fisk på Gunki Gbump i färgen Brown Suger, ett riktigt hett tips för fiske både pelagiskt och med shallowskruv. Extremt enkel att rigga och få en riktigt bra gång. Rullar mycket fint även i långsamt fiske vilket många jiggar saknar. 
Team "Monstermupparna" på väg ut för 08-abborren. Gick inte alls som planerat. Om vi ändå hade fiskat som under reket dagarna innan tävlingen...
43 centimetare från reket dagen innan 08-borren. Tog en Gunki Sweep Gun 4.3" riggad med 20 gr skalle. 
En bättre i stimmet från ett gäng pelagiskt jagande borrer vi stötte på under reket. Tokvevade en Gunki Sweep Gun 4.3" med 10 gr skalle i mellanskikten.
Fyra snabba 40 plussare under reket till 08-abborren.
En hyffsad på Illex Dexter Shad 25 cm riggad med 20 gr skalle. Tog som majoriteten på långt vevstopp. 
Trösgädda efter att jag och Manuel bränt varsitt as... Körde tvådagars i strömmande vatten och hade mycket segt fiske. Detta fram till sista eftermiddagen, timmarna innan mörkret, då vi hittade ett bakvatten med sprängda betes stim och djup från 5-11 m. Vi hade totalt cirka 10 påslag under loppet av ett par timmar, från att vi knappt haft någon kontakt. Två av dessa, en varsin, var helt brutala. Vi drillade dem i cirka 5 sekunder var och tyngden var galen, men tyvärr slet de sig. Betet som helt klart gav best utdelning var Dexter Shad 34 cm vilket gäddan på bilden ovan har i munnen. Vi har haft problem att kroka fisk på betet (beroende på dess storlek) men labbar med olika typer av riggningar för att hitta rätt.  
En bättre som totalinhalerat en Dexter EEL.
Samma pike som på bilden ovan, tog på ett 5-sekunders vevstopp precis intill land.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar