söndag 21 februari 2010

Dagens isfiske i Magelungen slutade dåligt!

Jag, Oskar, Simon och Kevin var nere vid magelungen kl. 08:00. Vi åkte hemifrån kl. 07:00 men hade lite problem med att hitta dit vi skulle:).
Vädret var riktigt härligt. Strålande sol, dock ganska kallt, ca. 10 minus. Det låg även cirka 50cm snö på isen vilket ledde till att det tog väldigt lång tid innan vi hade alla angeldon/spön uppe. Alla var uppe kl. 10:00 och vi fiskade med 15st (jag med 8, Oskar med 4 och simon med 3). Vi hade även köpt 20 mörtar.
Men som jag nämnde fick vi inte en enda flaggning, även pimpelfisket slutade med noll hugg. Magelungen som jag har hört mycket om var ingen höjdare!. Vi kanske träffade fel dag helt enkelt. Det dåliga fisket kan också ha berott på all snö som låg på isen. För stället vi fiskade på brukar, enligt många, vara riktigt hett. Bild från turen kan du se här i inlägget:)!

Magelungen får vänta till i sommar helt enkelt!:D

Nästa helg ska jag och Oskar förhoppningsvis iväg och fiska på hans landtälle! Det ser jag fram emot (senaste isfisket på hans landställe slutade riktigt bra, ca. 25 flaggningar första dagen med ca. 12 gäddor över isen samt en gös på 3,4kg och ca. 10 flaggningar andra dagen med cirka 5 gäddor över isen). Rapport kommer!

Skitfiske på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar