måndag 9 november 2009

Kort sammanfattning av alla de fisketurer man varit på de senaste två veckorna!

Jag ursäktar att jag inte har skrivit i bloggen på länge. Jag har väldgigt mycket i skolen vilket har lett till att jag inte har hunnit skriva om de turer jag har varit på. En snabb sammanfattning:

Jag var under torsdagen den 29 oktober i Berga (cirka 4h), första turen med båt i berga (vi körde dit båten denna dagen också); Jag och Alex, drog totalt 10 gäddor. Jag hade även en fet havsöring som följde efter jerket in till båten, mellan 3-4kg. Jag drog 4st, största cirka 1,5kg, Alex drog 6 gäddor, största cirka 5kg, se bilder från några gäddor från dagen här nedan: (Bild 1, en ut av Alex gädda, största för dagen, cirka 5kg. Bild 2, en ut av minna gäddor, här kan man se stora bitmärken från en större gädda på gäddans bakre del, så såg de flesta "simporna" ut; Det går alltså stort fiskar i Berga)






Jag var under lördagen den 31 oktober i Berga (cirka 3h), även denna gång med båt; Jag och Alex, drog totalt 5 gäddor. Jag drog 4st, största cirka 1,5kg, Alex 1 gädda, största cirka 2kg. Se bilder från turen här nedan: (Alex gädda, största för dagen, cirka 2kg)
Jag fiskade under söndagen den 1 november i en damm där det planteras in regnbåge; Jag och Fredrik. vi var endast nere i cirka 1h och blev båda "fiskefittor":)

Jag fiskade i Berga den 7 november, även denna gång med båt; Jag, Oskar och Matte fiskade under cirka 2h i Berga med endast två "stötningar" trotts de perfekta väderförhållanderna (rätt vindriktning/vind styrka, mulet och temperatur). Vi bestämde oss därför för att åka till ett annat fiskevatten (Öringesjön), Oskar har nu bil viket ger oss god möjlighet att förflytta oss dit vi vill:); I Öringesjön: Matte drog 3 gäddor, jag inga, men hade 2 på kroken som slet sig loss inne vid båten, Oskar inga, men hade en ordentlig stötning.
Tyvärr togs inga bilder under dagen för vi ansåg att gäddorna var för små:); alla under kilot.
Skitfiske på er! Jag skall bli bättre på att rapportera!;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar